Directorul executiv al FC Petrolul Ploiesti, Alexandru Crangu, a anuntat ca, din cauza problemelor din justitie ale actionarilor clubului si a declansarii starii de insolventa, principalul sponsor al echipei, Opel, a renuntat la colaborare, informeaza Mediafax.

Petrolul PloiestiFoto: fcpetrolul.ro

Conform oficialului clubului ploiestean, exista discutii cu mai multe societati, in aceasta saptamana urmand sa se parafeze un nou contract de sponsorizare.

Clubul ploiestean asteapta transa a doua din drepturile de telivizare a partidelor din Liga I, aproximativ 1,2 milioane euro, bani ce vor asigura plata salariilor pe luna ianuarie si cheltuielile curente pana in vara.

Suporterii echipei Petrolul Ploiesti au anuntat ca vor organiza, vineri, un miting de sensibilizare cu privire la situatie formatiei pregatite de Mircea Rednic. Actiunea va avea loc pe platoul Palatului Culturii, de la ora 17:00, iar la finalul acesteia suporterii se vor deplasa la Stadionul Ilie Oana pentru a sustine echipa la meciul cu FC Brasov.

Partida Petrolul Ploiesti - FC Brasov, din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I, prima a returului, se va disputa vineri, de la ora 20.30.