​Ciprian Marica a postat, luni, pe contul sau de Facebook, un mesaj in care afirma ca, dupa alegerile prezidentiale de duminica, Romania a trecut la un alt nivel.

Ciprian MaricaFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

"Dragi prieteni! Va multumesc pentru un weekend minunat! Inceput cu victoria impotriva Irlandei de Nord si continuat cu victoria impotriva tuturor celor care spuneau ca Romania nu mai are viitor. Voi ati aratat ca are. M-am bucurat enorm sa vad ca va pasa de fratii vostri de departe care sufera printre straini pentru un drept democratic.

M-am bucurat enorm ca au iesit la vot tineri, multi tineri, despre care se spunea ca nu le pasa. Ca ati iesit in strada cand ati considerat ca aveti ceva de spus. Ca v-ati bucurat din suflet la anuntul rezultatului alegerilor, ca ati acceptat infrangerea cu barbatie. Dragi prieteni, un lucru e clar: Romania a trecut la un alt nivel!

Invingatorii de acum trebuie sa faca totul cu gandul la voi, fiindca ati demonstrat lumii intregi ca romanul da de pamant cu cel care nu-l respecta. Felicitari, Romania si multumesc ca merg in strainatate, la clinica unde fac recuperarea, cu un zambet larg pe fata", a declarat Ciprian Marica pe Facebook.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a fost votat de 6.242.825 dintre alegatori, in timp ce Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, a fost votat de 5.211.097 de alegatori.