Gruparea Juventus a luat legatura prin intermediari cu clubul Tottenham pentru transferul fundasului Vlad Chiriches, insa nu este dispusa sa plateasca mai mult de opt milioane de euro (6,4 milioane de lire streline) pentru jucatorul roman, informeaza Mediafax.

Vlad ChirichesFoto: HotNews / DP

Campioana Italiei doreste un imprumut al fundasului, cu optiune de cumparare. Totodata, tranzactia ar trebui sa aiba loc in ianuarie, numai in situatia in care Juventus se califica in optimile de finala ale Ligii Campionilor, informeaza goal.com.

In acest moment, gruparea torineza este pe locul 3 intr-o grupa din care mai fac parte Atletico Madrid, Olympiacos Pireu si Malmo FF.

De un imprumut al romanului mai este interesata si Internazionale Milano, potrivit unei informatii aparute, saptamana trecuta, pe blogul jurnalistului italian Gianluca di Marzio.

De asemenea, conform presei engleze, clubul Arsenal Londra doreste sa-l achizitioneze pe fundasul Vlad Chiriches in perioada de transferuri din aceasta iarna si este dispus sa ofere suma de 8,5 milioane de lire sterline (aproape 11 milioane de euro) pentru internationalul roman.

Chiriches, care implineste vineri 25 de ani, a fost achizitionat de la Steaua in vara anului trecut, în schimbul a 8,5 milioane de lire sterline.