​Olsi Rama, fratele premierului albanez Edi Rama, a fost retinut, marti, la Belgrad, acesta fiind acuzat ca ar fi fost la baza incidentului care a dus la suspendarea partidei dintre Serbia si Albania.

Drona de la care a pornit scandalul Foto: Captura YouTube

"Ce s-a intamplat e greu de analizat in aceste momente. Trebuie spus cA noi am avut grija in permanenta de jucatorii albanezi si le-am protejat accesul spre vestiare. I-am aparat cat am putut pana ce au ajuns pe tunel. Regretam ca un meci de fotbal a luat o asemenea turnura, dar este dificil sa tragem concluzii acum" - Branislav Ivanovic, capitanul Serbiei.

"Toata lumea a vazut ce s-a intamplat, dar nu pot spune cine este de vina pentru incidentele care au aparut. UEFA va analiza toata situatia pe baza raportului meu, al arbitrului si al ofiterului de securitate. Oricum, este o situatie regretabila" - Harry Been, observatorul partidei.

De unde a pornit scandalul:

O drona care arbora drapelul albanez a survolat arena din Belgrad, iar fotbalistii s-au luat la bataie dupa ce unul din jucatorii sarbi a luat respectivul steag.

Conform oficialilor sarbi, Olsi Rama este cel care ar fi condus cu ajutorul unei telecomenzi respectiva drona.

Vezi aici imagini cu incidentele de la Belgrad: