Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a propus, joi, membrilor Comitetului Executiv al FRF ca presedintele de onoare al federatiei sa devina invitat permanent in C.Ex., informeaza Mediafax.

Mircea SanduFoto: AGERPRES

Propunerea facuta de Iorgulescu nu a fost supusa la vot intrucat nu era statutara, actualul presedinte al FRF, Razvan Burleanu, luand decizia sa-l invite pe Sandu in Comitetul Executiv atunci cand va considera de cuviinta.

"Gino Iorgulescu a facut propunerea ca Mircea Sandu sa detina calitatea de invitat permanent in Comitetul Executiv. A zis ca ar trebui sa fie invitat permanent cel putin sase luni pentru ca poate da sfaturi bune. Propunerea nu a fost suspusa la vot pentru ca nu era statutara. Si Burleanu a zis ca ramane la latitudinea lui cand il va invita pe Sandu in Comitetul Executiv, tot el urmand sa decida si tema. Nu avea cum sa devina membru pentru ca nu e statutar", au declarat surse din FRF pentru Mediafax.

Comitetul Executiv al FRF de joi nu a mai avut loc, fiind considerat nestatutar deoarece membrilor nu le-au fost inmanate documentele necesare luarii deciziilor in subiectele de pe ordinea de zi cu minimum 72 de ore inaintea sedintei.

Sedinta a fost amanata cu o saptamana, pana in 24 aprilie, pentru ca membrii Comitetului Executiv sa poata analiza subiectele de pe ordinea de zi.

Totusi, membrii prezenti la Casa Fotbalului au discutat aproximativ patru ore pe marginea subiectelor de pe ordinea de zi, fara a lua insa vreo decizie.

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a prezentat mai multe documente ce nu fusesera transmise membrilor, inclusiv noua organigrama a FRF.

La intrunirea de la Casa Fotbalului a fost prezentat si directorul executiv al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, pentru a prezenta un punct de vedere al gruparii oltene privind validitatea unei eventuale promovari in Liga I.