​Fostul fotbalist Mihai Nesu a suferit luni o noua lovitura, dupa ce mama sa, Monica Nesu, a incetat din viata, apropiatii afirmand ca a fost extrem de afectata de accidentul care i-a lasat fiul invalid, iar mai recent si de decesul fratelui sau, informeaza Mediafax.

Mihaita NesuFoto: AGERPRES

"A murit la spital, inainte de zori. Suferise de cancer in urma cu multi ani, dar a urmat un tratament si parea ca s-a vindecat complet, dar boala a recidivat dupa accidentul lui Mihai. Din nenorocire, in februarie a murit si fratele ei, ceea ce a fost inca o lovitura in plus", a relatat pentru Mediafax un apropiat al familiei.

Pe 10 mai 2011, Mihai Nesu s-a accidentat grav la un antrenament al clubului olandez la care juca, FC Utrecht, ulterior fiind diagnosticat cu fractura de vertebra cervicala, iar de atunci existenta sa depinde de un carucior cu rotile.

Dupa mai multe tratamente in strainatate, Mihai Nesu s-a mutat anul trecut in locuinta parintilor sai din Oradea. Ultima aparitie publica a familiei Nesu a avut loc in luna februarie a acestui an, la inmormantarea fratelui Monicai Nesu, Corneliu Pop, fost detinut politic.