Tribunalul Bucuresti a confirmat, luni, planul de reorganizare al FC Rapid, in cadrul dosarului de insolventa. In aceste conditii, gruparea giulesteana isi poate depune dosarul la FRF in vederea obtinerii licentei pentru editia 2014/2015 a Ligii I, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"In baza articolului 101, alineatul 1, din Legea nr.85 pe 2006, privind procedura insolventei, confirma planul de reorganizare al debitoarei Fotbal Club Rapid - in insolventa. Fixeaza termen pentru continuarea procedurii la data de 26 septembrie", se arata in solutia data de completul de judecata de la Tribunalul Bucuresti.

Partile din acest dosar pot face recurs in termen de sapte zile de la comunicare. Unul dintre avocatii jucatorilor Danut Coman, Ovidiu Burca si Ionut Stancu a declarat ca va face recurs la decizia Tribunalului Bucuresti.

Dupa decizia Tribunalului Bucuresti, FC Rapid va putea depune in cursul zilei de astazi, data limita, documentatia necesara pentru a obtine licenta pentru editia 2014/2015 a Ligii I. In situatia in care instanta ar fi respins planul de reorganizare, FC Rapid ar fi intrat in procedura de faliment si ar fi fost retrogradata in Liga a IV-a.

Clubul giulestean, care activeaza in prezent in Liga a II-a, se afla in procedura de insolventa din 7 decembrie 2012, dar aprobarea planului de reorganizare a fost amanata in mai multe randuri de Tribunalul Bucuresti din cauza contestatiilor depuse de diversi creditori, dar care au fost respinse de completul de judecata in data de 3 martie.