Jose Mourinho nu s-a declarat multumit de jocul echipei sale la finalul partidei cu Steaua (1-0 pentru Chelsea), dar a fost de parere ca obiectivul a fost indeplinit - clasarea pe primul loc in grupa. "Am avut ocazii sa mai marcam, dar nu am reusit. In a doua repriza, stiam ca este 2-0 pentru Schalke si ca o remiza este suficienta pentru a castiga grupa", a declarat Jose Mourinho.

Jose MourinhoFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

"Nu am facut un meci fantastic contra Stelei, dar a fost de ajuns pentru aceasta seara. Am avut ocazii sa mai marcam, dar nu am reusit. In a doua repriza, stiam ca este 2-0 pentru Schalke si ca o remiza este suficienta pentru a castiga grupa. Am sesizat ca laserele au fost pe mine, dar nu ma deranjeaza, ma concentrez pe ceea ce am de facut. Trebuie sa crestem in joc, nu suntem printre favoritele la castigarea Champions League. Grupa a fost una ciudata: nu am luat niciun punct cu Basel, echipa care nu a reusit sa invinga pe Steaua" - Jose Mourinho.

"S-a vazut diferenta foarte mare de valoare dintre cele doua echipe, deci nu incape indoiala despre meritul victoriei pentru Chelsea. Este o diferenta foarte mare intre Liga Campionilor si Europa League. La anul, speram sa venim din nou aici si sa facem o figura mai frumoasa" - Mihai Pintilii.

"Am avut sansele noastre bune de a marca, am luat din nou gol dintr-o faza in care apararea a gresit. Nu stiu ce s-ar fi putut intampla daca am fi marcat. Probabil ca echipa gazda ar fi marcat din nou. Sunt multumit de randamentul tuturor jucatorilor. Kapetanos a alergat mult, a incercat sa faca spatii pentru coechipieri. Tanase si Popa au fost menajati pentru urmatoarele meciuri din Liga 1" - Laurentiu Reghecampf.

Steaua a pierdut, scor 1-0, partida disputata pe Stamford Bridge in compania echipei Chelsea Londra (Champions League, Grupa E).