Laurentiu Reghecampf vrea sa plece de la Steaua la finalul sezonului in curs, indiferent daca formatia ros-albastra va cuceri titlul sau cu numarul 25. Informatia a fost confirmata de sotia antrenorului: "Reghe este dezamagit de tot ce se intampla si vrea sa plece. M-a rugat sa ii gasesc echipa in strainatate", a precizat Anamaria Prodan.

Laurentiu ReghecampfFoto: HotNews / Dan Popescu

"Reghe este dezamagit de tot ce se intampla si vrea sa plece. M-a rugat sa ii caut un club afara, eu fac tot posibilul sa ii gasesc un contract in strainatate", a declarat Anamaria Prodan la emisiunea Fanatik.

Reghecampf mai are contact cu Steaua inca trei sezoane, dar poate pleca in orice moment daca i se achita clauza de reziliere, in valoare de un milion de euro.

Laurentiu Reghecampf a reusit sa aduca titlul in Ghencea, dupa o pauza de sapte ani. In plus, Steaua s-a calificat si in faza grupelor din Champions League.

Pentru ca a dus echipa in CL, Reghecampf a primit o prima de 800.000 de euro din partea patronului gruparii. In plus, antrenorul ar mai putea incasa un milion de euro in cazul in care va reusi sa o califice pe Steaua in primavara cupelor europene.