Negocierile dintre George Copos si Nicolae Cristescu pentru cedarea Rapidului au intrat in impas, dupa ce actualul patron al gruparii giulestene a pierdut baza de la ProRapid si a marit de trei ori pretul afacerii, informeaza Digisport.

Stadionul GiulestiFoto: Rompres

"La inceput au stabilit ca suma de vanzare sa fie undeva in jurul a sase milioane de euro. In conditiile acestea, Cristescu si asociatul lui, Adrian Zamfir, sunt gata sa preia Rapidul. Numai ca suma s-a triplat brusc", a declarat pentru Digisport o persoana din interiorul afacerii.

A pierdut ProRapid

Conform Digisport, George Copos a pierdut baza de la ProRapid in favoarea unei firme de mobila. Omul de afaceri a girat o afacere cu terenul din Bucurestii Noi, iar in acest moment Rapidul nu mai detine baza de pregatire.

In aceste conditii, George Copos a triplat suma tranzactiei de cedare a Rapidului. In plus, echipa giulesteana a fost data afara si de pe stadionul "Valentin Stanescu", din cauza datoriilor.

Situatia Rapidului, dramatica

Rapidul traverseaza una din cele mai dificile perioade din istorie. Echipa a fost retrogradata pentru ca nu a primit licenta, nu stie in ce liga va evolua din sezonul viitor, a ramas fara stadion, fara baza de pregatire de la ProRapid si fara cei mai importanti jucatori.

Fara o investitie rapida, formatia din Giulesti ar putea disparea de pe harta fotbalului romanesc.