​Mihai Stoica a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre urmatoarele mutari de jucatori de la Steaua, liderul din Liga 1 dorind sa transfere unul sau doi fundasi. "Nu exista fundas central mai bun ca Vlad Chiriches in acest moment in Europa. Este peste Raphael Varane si David Luiz", a precizat managerul ros-albastrilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Probabil ca vom transfera unul sau doi aparatori, in caz ca unul sau doi aparatori vor pleca. Exista interes major pentru Chiriches si Latovlevici, care pot juca la orice echipa din Europa, chiar daca selectionerul nu vede asta. Nu exista fundas central mai bun ca Vlad Chiriches in acest moment in Europa. Este peste Raphael Varane si David Luiz.

Nu avem cea mai slaba liga din istorie, cifrele spun altceva. Evolutiile Stelei si ale CFR-ului spun altceva. Steaua a castigat o grupa in Europa League intr-o companie mai mult decat selecta. Am eliminat Ajax, campioana ultimilor doi ani din Olanda si am fost aproape sa eliminam pe Chelsea", a declarat Mihai Stoica intr-o conferinta de presa.

* Raphael Varane - 19 ani, francez, fundasul celor de la Real Madrid. A venit in 2010 de la Lens.

* David Luiz - 25 de ani, brazilian, fundasul celor de la Chelsea Londra. A venit in 2011 de la Benfica.

Tatarusanu ar putea ajunge la Olympiacos

Ciprian Tatarusanu s-ar putea desparti de Steaua in vara acestui an, portarul fiind dorit de Olympiacos. Conform digisport, grecii sunt dispusi sa plateasca 1,5 milioane de euro pentru internationalul roman.

In locul lui Tatarusanu, la Steaua ar putea veni Arlauskis. Fostul portar la Urziceniului este rezerva la Rubin Kazan.