Steaua a anuntat, miercuri, ca mai sunt disponibile aproximativ 200 de bilete pentru meciul cu Chelsea, din "optimile" Europa League. "Au mai ramas foarte putine tichete. Nu se mai vand bilete la case deloc, pentru ca nu mai sunt", a declarat Mihai Stoica, managerul general al ros-albastrilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Au mai ramas foarte putine bilete cu Chelsea. Daca noi mergeam acum si puneam in vanzare la case 200 de bilete era nenorocire, noi periclitam integritatea corporala a celor care voiau sa le achizitioneze. Bazaconiile alea, ca au ramas 16.000, 18.000 de bilete, nu stiu cine le-a scos. Noi nu am avut nicio pozitie oficiala în sensul asta. Nu se mai vand bilete la case deloc pentru ca nu mai sunt. Mai sunt foarte putine, de ordinul a 200 cum am spus si chiar ma gandesc sa facem cumva sa le distribuim norocosilor care vin la meciul cu Gaz Mentan Medias, deci 200 din 20.000 sau cati vor veni ", a declarat Mihai Stoica, managerul general al Stelei.

"Este o problema cu care nu ne-am confruntat niciodata chiar daca am mai jucat cu Real Madrid, Bayern Munchen sau Arsenal, interesul pentru acest meci este foarte mare. Solutia a fost sa vindem biletele online pentru a nu face discriminari. Daca vindeam doar la casele de bilete, atunci ne adresam doar suporterilor din Bucuresti, ceea ce nu e in regula. Eu regret un singur lucru si anume ca unii dintre suporterii care au fost la meciul cu Ajax nu au reusit sa cumpere tichete pentru cel cu Chelsea. Ei sunt marii perdanti si imi cer scuze. Dar nu puteam sa controlam aceasta situatie. Sigur ca vin unii care nu au fost pana acum la meciuri si cumpara bilete si poate nu ar merita", a completat Mihai Stoica.

Steaua ar fi umplut orice stadion

"Si daca aduceam Maracana aici tot ne trebuiau locuri suplimentare. Asta pentru ca poate pentru prima data dupa Revolutie o echipa asa de mare ca Chelsea intalneste o echipa care are sanse de calificare. Am ajuns la nivelul in care baietii astia se pot bate cu orice echipa din Europa cu sanse de calificare ", a conchis Mihai Stoica.

Steaua se va intalni cu Chelsea in "optimile" Europa League pe 7 martie ("Arena Nationala" - ora 20.00) si pe 14 martie ("Stamford Bridge" - ora 22.05).