Petre Grigoras a parasit echipa Otelul, dupa o etapa de la revenirea sa la formatia de la malul Dunarii. Nemultumit de neintelegerile de la club, Grigoras a plecat, iar de echipa se ocupa in acest moment Ioan Balaur, informeaza Digisport.

Petre Grigoras paraseste OtelulFoto: Rompres

Alaturi de Grigoras, de la Otelul au plecat si secunzii Marian Dinu si Dan Motei.

"Eu nu am nici o vina, diferendele sunt mai sus. Eu am discutat cu domnul Marius Stan la venirea mea aici, nu credeam ca exista o lipsa de colaborare. E o situatie destul de delicata iar asta m-a determinat sa plec pana se vor rezolva problemele. Domnul Stan nu are nici o putere la club, patron este domnul Adamescu. Nu este razboiul meu. Daca as fi stiut ca lucrurile sut ata de nesigure, nici nu m-as fi dus. Am sperat ca cele doua parti vor ajunge la un numitor comun. Lucrurile sut mai grave deca par la prima vedere, am luat o decizie normala. Nu pot sa lucrez ir-o stare de nesiguranta totala.

Cand am venit, am discutat cu cineva, controlul il detine altcineva. Sunt datorii la jucatori, am inteles cu plata unor chirii, dar problemele de fond sunt la nivel inalt. Eu am cazut undeva la mijloc. Daca cele doua parti se inteleg, ma intorc cu cea mai mare placere" - Petre Grigoras, la Dolcesport.

"Am sperante ca lucrurile se vor aseza repede pentru ca altfel echipa risca foarte mult. Sunt sigur ca impreuna vom trece peste infrangerea cu Petrolul, dar si ca vom rezolva situatia antrenorului principal. In acest moment, Ioan Balaur se ocupa de echipa", a declarat Narcis Raducan (managerul echipei din Liga 1)pentru digisport.ro.

Grigoras a mai antrenat echipa Otelul in perioada 2006-2009.

In varsta de 48 de ani, Petre Grigoras a pregatit de-a lungul timpului echipele Farul Constanta, FC Onesti, Petrolul Moinesti, Otelul Galati, Poli Iasi si Pandurii Targu-Jiu.