Iker Casillas a vorbit, marti, despre planurile sale pentru urmatoarea perioada. Ibericul si-ar dori ca Barcelona sa aiba 25 de puncte avans fata de Real Madrid, dar "albii" sa cucereasca Champions League. In acest moment, intre cele doua mari rivale sunt 11 puncte (catalanii sunt lideri in Primera Division).

Iker CasillasFoto: AGERPRES

"As vrea sa fiu la 25 de puncte in urma Barcelonei in campionat, dar sa castig a zecea Liga a Campionilor pentru Real Madrid", a declarat Iker Casillas, conform Marca.

Real Madrid se afla pe locul trei in clasamentul din Primera Division, dupa disputarea a 15 etape. Echipa pregatita de Jose Mourinho are cu 11 puncte mai putin decat liderul FC Barcelona.

In Champions League, Real Madrid s-a calificat in "optimile" competitiei dupa ce a incheiat pe locul doi in grupa (lider a fost Borussia Dortmund).

Realul se poate duela in "optimi" cu una din urmatoarele formatii: PSG, Schalke, Juventus, Bayern Munchen si Manchester United.

La nivel european, Real Madrid sta mult mai bine decat FC Barcelona, echipa din capitala Spaniei cucerind de 9 ori trofeul Champions League (fata de 4 cupe ale catalanilor).