FC Rapid a anuntat, sambata seara, pe site-ul oficial, ca noul antrenor al echipei giulestene este Marian Rada, conducerea gruparii hotarand sa rezilieze contractul tehnicianului Ioan Ovidiu Sabau.

Marian RadaFoto: AGERPRES

"In urma rezultatului de vineri seara dintre Rapid si FC Brasov, 1-2, conducerea clubului nostru a decis rezilierea contractului antrenorului Ioan Ovidiu Sabau. Marian Rada este noul antrenor principal al echipei noastre, cel putin pana la iarna. Acesta se va ocupa de echipa in calitate de principal si va conduce formatia noastra de la derbiul cu Dinamo de luni. Multumim Ioan Ovidiu Sabau si mult succes in cariera de antrenor principal la Rapid pentru Marian Rada", se arata in comunicatul FC Rapid, citat de Mediafax.

Marian Rada, care a fost pana acum secundul lui Ioan Ovidiu Sabau, a condus, sambata dimineata, sedinta de pregatire a echipei Rapid. Sabau a asistat la antrenament de pe marginea terenului.

Formatia Rapid a fost invinsa, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), de echipa FC Brasov, intr-un meci din etapa a XII-a a Ligii I. FC Brasov a deschis scorul prin Buga '38, diferenta fiind majorata de Ionescu '45+2. Pentru Rapid a inscris Ilijoski, in minutul 86.

Luni, Rapid va intalni in deplasare echipa Dinamo, intr-un meci restanta din etapa a IV-a a Ligii I.

Ioan Ovidiu Sabau era antrenorul formatiei Rapid din luna iunie.