Realul traverseaza o perioada mai putin fasta, campioana Spaniei inregistrand a doua infrangere in patru etape in Primera Division (0-1 pe terenul celor de la Sevilla). "Ma preocupa ce se intampla, nu am jucat nimic cu Sevilla. Mai mult decat punctele, ma intereseaza ca nu am echipa", a declarat Jose Mourinho, citat de presa iberica.

Jose MourinhoFoto: Reuters

"Ma preocupa echipa mea. Nu am jucat nimic cu Getafe, nimic cu Sevilla si foarte putin cu Granada. Mai mult decat punctele, in acest moment ma preocupa ca nu am echipa. La pauza am schimbat doi jucatori, dar as fi vrut 7. Unul din lucrurile pe care fotbalul ar trebui sa le permita e sa se faca mai multe inlocuiri.

Cu asta nu vreau sa spun ca Ozil si Di Maria au jucat mai slab decat altii. Imaginea echipei este cea din primul minut. Corner si gol. E o echipa fara concentrare, fara disponibilitate mentala, desi fiecare stie responsabilitatile sale.

In schimb, jucatorii Sevillei la orice minge dadeau totul, cu o agresivitate perfecta. Echipa mea nu este aceasta. Eu sunt antrenorul si responsabilitatea e a mea", a declarat Jose Mourinho pentru presa iberica, citat de gsp.

Rezultatele Realului in Primera Division:

Real Madrid - Valencia 1-1

Getafe - Real Madrid 2-1

Real Madrid - Granada 3-0

Sevilla - Real Madrid 1-0.

Clasament:

1 FC Barcelona 12 puncte

2 Malaga 10

3 Sevilla 8

4 Mallorca 7

5 Rayo Vallecano 7

6 Valladolid 6

7 Deportivo 5

.........................

10 Real Madrid 4 etc.