Echipa de fotbal Universitatea Cluj va disputa meciurile pe stadionul din Buzau, a anuntat joi presedintele echipei, Anamaria Prodan, care a precizat ca, in urma unui acord la care a ajuns cu municipalitatea, stadionul din Crang va fi folosit gratuit, scrie Ziua de Cluj. Suporterii clujeni ai echipei sunt nemultumiti si ameninta cu proteste.

Fanii echipei Universitatea Cluj au anuntat ca se pregatesc pentru proteste, primul urmand sa aiba la antrenamentul din aceasta seara.

"Nu dorim sa facem declaratii pe aceasta tema, ci sa protestam mai intai, sa luptam pentru stoparea actiunii", a precizat un fan.

"Pentru numele lui U: ocupati Clujul! Astazi, de la ora 18.00, pe Clujana, toti U-istii sunt asteptati. Incercati sa aduceti 5-10 lei, pentru a cumpara cele necesare unui protest. Da mai departe. Nu plecam la Buzau", era textul promovat de fanii clujeni pe retelele de socializare.

Presedintele clubului Universitatea Cluj, Ana Maria Prodan, a declarat ca a semnat actele necesare mutarii echipei la Buzau, unde va disputa toate meciurile de pe teren propriu din acest sezon al Ligii I, incepand cu urmatoarea partida. Aceasta este in etapa a VIII-a a Ligii I, cu Astra, dupa intreruperea campionatului pentru meciurile echipei nationale cu Estonia (7 septembrie) si Andorra (11 septembrie), din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, potrivit Ziua de Cluj.