Pugilistul britanic Carl Froch a vorbit despre planurile de viitor, dupa ce i-a luat romanului titlul de campion mondial al supermijlociilor: un meci mai usor in urmatoarele luni, apoi duelul cu Ward, omul care l-a invins in finala Super Six. "Kessler? Stiu ca ar fi un meci mare, dar am intalnit suficient de multi monstri in ultima vreme", spune promotorul Eddie Hearn.

Carl Froch si Eddie Hearn: victorie senzationala in fata lui ButeFoto: cobraboxing.com

Britanicii nu au uitat ca in contractul cu Bute exista si o clauza privind revansa. "Nu cred ca va dori revansa. De fapt, nu cred ca va mai dori sa boxeze vreodata", a declarat Froch, adaugand ca a simtit acest lucru dupa repriza a treia, cand a vazut expresia de pe chipul pugilistului roman: "A fost un meci care pune capat carierelor. Am avut atat forta si energie, de parca as fi dat timpul inapoi".

In cazul in care Interbox solicita revansa, scenariul este simplu: "Si noi, si ei, vom avea ocazia unui meci de "incalzire" si ne revedem in ring, la Montreal. Lui Carl nu ii plac meciurile usoare, dar nu este o idee rea sa avem un adversar mai putin complicat, la urmatoarea disputa" (Hearn).

Unul dintre apropiatii romanului, Rudel Obreja a facut duminica o declaratie mai optimista decat cele de peste noapte: "Lucian este puternic, va reveni si isi va recastiga titlul. Acum sase ani am spus ca va deveni campion mondial si am avut dreptate.Acum va spun ca va reveni".