CFR Cluj si-a trecut in cont al treilea titlu de campioana a Romaniei dupa succesul, scor 3-2, de pe terenul rivalei U Cluj. "Trebuie sa recunoastem ca am avut si sansa. Am castigat trei meciuri in ultimele minute. Trebuie sa-i multumesc si lui Jorge Costa, este si meritul lui", a declarat Ioan Andone, tehnicianul campioanei.

Ioan Andone, din nou campion al Romaniei Foto: cfr1907.ro

"A fost foarte greu, a si jucat foarte bine "U", au condus cu 2-0, a fost acea eliminare si am profitat. Asta este fotbalul, trebuie sa ai si un noroc. Poate n-am fost cei mai buni cu "U", dar am luat cele trei puncte care ne asigura titlul. Trebuie sa recunoastem ca, de cand am ajuns aici, am avut sansa. Am castigat trei meciuri in ultimele minute. Trebuie sa-i multumim si lui Jorge Costa, este si meritul lui, el a adus echipa sus. "U" a jucat foarte inteligent cu noi, ne-a lasat sa dominam, ca sa ne loveasca pe contraatac.

Cum sarbatorim? Mergem in cantonament in aceasta seara si maine voi stabili care va fi echipa pe care o voi baga cu Steaua. O sa fac niste schimbari, pentru ca nu poti sa folosesti aceeasi jucatori tot timpul. Am avut o saptamana infernala" - Ioan Andone (Digisport).​