​Neymar este mai aproape ca niciodata de un transfer la FC Barcelona, cel putin asa sustine presa iberica. Conform postului de radio Cadena SER, campioana Europei ar fi platit deja 14,5 milioane de euro catre Santos (actuala echipa a atacantului), intreaga afacere ridicandu-se la suma de 58 de milioane de euro.

Neymar, in timpul unui antrenament al lui Santos Foto: neymaroficial.com

Curtat de marile nume de pe "Batranul Continent", Neymar este mai aproape de Barcelona decat de Real Madrid, conform informatiilor jurnalistilor de la postul de radio Cadena SER.

"Conform unor surse credibile, Barcelona ar fi platit deja 14,5 milioane de euro pentru transferul lui Neymar. Suma totala este de 58 de milioane de euro, iar jucatorul ar urma sa soseasca pe Camp Nou dupa Campionatul Mondial de Fotbal din 2014", se precizeaza in AS.

Atacantul brazilian ar urma sa imbrace tricoul Barcelonei dupa incheierea Mondialului din 2014. Exista insa si varianta ca Neymar sa se transfere cu un an mai devreme.

In varsta de 20 de ani, Neymar s-a intalnit cu Barcelona in luna decembrie a lui 2011, in finala Mondialului Cluburilor. Catalanii s-au impus cu un categoric 4-0 la Yokohama.