Roni Levy s-a despartit, vineri, in mod oficial de Steaua, antrenorul israelian precizand, printre altele, ca formatia bucuresteana nu are o identitate in acest moment. "Pana cand nu va avea stabilitate, Steaua nu va face performanta. Este o echipa fara stadion, fara o baza, fara o sala de gimnastica. Din punctul meu de vedere, continuitatea este foarte importanta", a declarat Roni Levy. In acelasi timp cu Levy a parasit gruparea ros-albastra si Mihai Stoica, managerul general. "Nu a mai ramas pentru ca nu este dorit, nu din cauza rezultatelor", a declarat Gigi Becali.

Roni Levy si MM Stoica au plecat de la Steaua Foto: AGERPRES

Ce a declarat Roni Levy la despartirea de Steaua

"Toata lumea din acest club s-a purtat frumos cu mine. Mi-am dorit sa stau cat mai mult la Steaua, dar acesta este fotbalul. Sunt probleme mari la club: nu exista un stadion, o baza, o sala de gimnastica. Toate sunt necesare pentru performanta".

"Au venit multi jucatori, este adevarat, dar niciun nu a efectuat pregatirea de vara cu tot lotul. Din punctul meu de vedere, continuitatea este foarte importanta.

"La scurt timp dupa startul sezonului l-am pierdut pe Bilasco. Apoi a venit randul lui Banel Nicolita. Nu este usor sa te descurci fara jucatori de baza. Ca sa fiu sincer, TSKA Sofia a fost mai buna decat Steaua in Europa League, pentru mine a fost un mare succes aceasta calificare. Le multumesc tututor celor din cadrul echipei, intregului staff, au fost alaturi de mine"

"In perioada in care am fost eu la echipa, nu au fost foarte multe posibilitati de transferuri. Florin Costea este un jucator bun, dar nu a avut timp sa se acomodeze dupa accidentarea suferita. Am oferte in acest moment, m-am simtit foarte bine in Romania. Oamenii au fost de treaba cu mine, presa la fel. Nu acelasi lucru pot sa spun despre Israel".

"Pana cand nu va avea stabilitate, Steaua nu va face performanta. Jucatorii trebuie sa joace o perioada impreuna, sa fie prieteni. Aceasta este adevarata putere a echipei. Nu stiu in acest moment daca voi mai antrena in Romania. In viata se poate intampla orice"

"Steaua are sanse de calificare in primavara Europa League. In acest moment, cred ca Maccabi Haifa este favorita in fata Stelei, este o echipa mult mai inchegata. Oricum, ii urez mult succes noului antrenor al echipei" - Roni Levy, in cadrul unei conferinte de presa.

Motivul pentru care MM Stoica a plecat de la Steaua

"Daca joci cu Sportul in Bucuresti, joci pe stadionul tau. N-are rost sa mai comentam acum, Levy cauta scuze degeaba. Asta e. Sunt cu MM in masina, a venit la mine si mi-a zis: «Pleaca Levy, rezultatele nu sunt bune. Plec impreună cu el, imi asum raspunderea. Asa cum m-am laudat la rezultate, asa o sa plec acum». El nu e dorit de mai multi oameni din club si a zis ca nu mai vrea sa ramana. Ilie Stan mi-a spus ca vrea sa lucreze cu Narcis Raducan".

"N-am nicio problema cu el, e prietenul meu. O sa ramana consultant si un fel de scouter pentru Steaua, se pricepe bine la jucatori. Am incredere in el, i-am zis ca daca voi castiga campionatul si vom juca in Liga Campionilor sa se intoarca. Dar el nu mai crede in titlu, a zis ca e pierdut deja" - Gigi Becali, la gstpv.

Gigi Becali: Nu eu l-am dat afara pe MM

"Va jur ca nu l-am dat afara pe MM. E posibil ca el sa fi plecat pentru ca nu a venit la echipa. O sa-l sun si o sa-l intreb ce se intampla pentru ca imi este prieten", a completat patronul ros-albastrilor la RTV.