Alexandre Pato a inscris in secunda 24 pe Camp Nou, brazilianul punctand dupa un sprint demn de cursa de 100 de metri. "Cred ca nici Usain Bolt nu ar fi reusit sa-l prinda", a declarat Josep Guardiola despre sprintul atacantului brazilian. Barcelona vs AC Milan s-a terminat 2-2, italienii reusind sa egaleze la una dintre ultimele faze ale disputei.

Alexandre Pato Foto: Reuters

"Mai avem multe lucruri de pus la punct, dar una peste alta nu cred ca echipa a jucat rau. Am ratat multe ocazii si am fost pedepsiti in minutul 92. Lipsa de concentrare si-a spus cuvantul. Stiam ca nu trebuie sa le dam spatii, cu atat mai putin lui Pato. Iniesta s-a accidentat, dar pana urma este ceva normal, intervine si oboseala unor sezoane extrem de lungi. Se va reface. Milan este o echipa construita sa joace. Am avut posesia, am suferit in unele momente, dar nu pot decat sa-i felicit pe cei de la AC Milan. Pato are niste picioare foarte puternice, cred ca nici Usain Bolt nu ar fi reusit sa-l prinda", a declarat Josep Guardiola dupa partida Barcelona - AC Milan, incheiata 2-2.

"Am suferit mult pe Camp Nou, dar pana la urma munca baietilor a fost rasplatita. Echipa a jucat bine in debutul partidei, dupa care presiunea Barcelonei a fost una imensa. Important este ca nu am renuntat nici dupa ce gazdele au preluat conducerea pe tabela" - Massimiliano Allegri, antrenor AC Milan.

"Am avut mult noroc in aceasta seara (nr. marti). Barcelona are jucatori fantastici, iar jocul lor este impresionant. Nu prea ai mingea si trebuie sa profiti de fiecare oportunitate. Apararea a jucat foarte bine, a rezistat eroic in fata celei mai bune echipe din acest moment. Barcelona este o forta" - Adriano Galliani, administrator delegat AC Milan.

Au marcat: Pedro 36', David Villa 50' - Alexandre Pato 1', Thiago Silva 90+2'.

Vezi aici rezumatul partidei Barcelona - AC Milan.