Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, urmeaza sa se intalneasca in cursul zilei de miercuri cu reprezentantii constructorului si cu cei ai UEFA pentru a stabili cauzele deteriorarii gazonului de pe National Arena inca de la inaugurarea acestuia la meciul Romania-Franta, anunta Agerpres.

Gazonul de pe Arena Nationala dupa meciul Romania vs Franta 0-0Foto: HotNews / DP

''Gazonul este sub antrepriza constructorului, astazi ma lamuresc cu acesta. Ma intereseaza ce au de facut pentru data de 15 septembrie cand se va desfasura un meci din Europa League pe acelasi stadion'', a precizat Oprescu.

El a adaugat ca factorii responsabili vor trebui sa dea explicatii cu privire la modul in care vor rezolva aceasta problema, pentru ca e o chestiune de imagine.

Oprescu a reafirmat ca nu s-a platit niciun ban pentru gazon pana in momentul de fata, exprimandu-si nemultumirea fata de starea acestuia in timpul desfasurarii meciului de marti seara.

''Cand am spus acceptabil (n.r. - starea gazonului) m-am referit la ceea ce am vazut la antrenament. Am discutat cu ei si m-au asigurat ca nu o sa fie chiar asa gazonul. Dar nu e chiar asa, ori e gazon, ori nu'', a subliniat Oprescu.

Declaratia primarului general a fost data in timpul verificarii stadiului lucrarilor la supralargirea Soseaua Pipera.