Dumitru Dragomir a lansat un sir de invective la adresa lui Lupescu si Prunea, pe care i-a acuzat ca au luat o parte de bani din suma venita de la UEFA pentru calificarea Romaniei la Euro si pentru cele doua puncte cucerite in Grupa Mortii.

Presedintele LPF l-a mai acuzat pe Lupescu de faptul ca facea delegarile arbitrilor la partidele din Liga 1 la ordinul lui Alex Radulescu. Respectivul a fost seful AFAN, si a ajuns in inchisoare dupa ce l-a impuscat in cap pe un baiat de 25 de ani. Radulescu se afla atunci sub influenta bauturilor alcoolice.

"FRF a facut niste greseli majore, pe care eu o sa le scot la iveala in curand. Mircea Sandu a avut nevoie de sprijinul sindicatelor fotbalistilor. Acestia au venit la mine, si mi-au propus sa il curatam pe Mircea Sandu. Atat Lupescu, cat si Prunea au venit cu propunerea, dar eu am refuzat. Apoi, ei s-au dus la Mircea Sandu si au cazut la pace.

Ei nu au fost alesi, ei s-au impus prin santaj. Eu sunt ales, si prin statut sunt primul vicepresedinte al federatiei, iar ca un subaltern venit prin santaj sa preia Federatia, nu mi se normal. Mircea Sandu a facut tot ce a putut pentru fotbalul romanesc, dar ei au profitat de pozitia lor si au facut mult rau.Eu am dat bani echipei nationale si ei m-au luat la misto. Eu dau bani pe cand ei au luat. Am ajuns ca un angajat sa imi spuna mie, prim vicepresedinte al federatiei, ca nu am ce cauta langa echipa nationala.

Eu am crescut copii de care sunt mandru, nu are cum sa imi zica el ca sunt un vagabond. Prunea saracu nu are nicio vina, el are mintea in alt cap, el a fost pus de Alex Radulescu. Este cantitate neglijabila si nu are rost sa vorbesc despre el. Eu sunt in echipa cu Mircea Sandu si cu Adalbert Kassai nu cu maimutele, eu sunt cu meseriasii", a spus Dragomir la SPTFM.

Lupescu a explicat astazi pe ce s-au dus banii primit de Federatie. FRF a incasat 8,5 milioane de euro in urma Campionatului European (calificare + cele doua puncte din Grupa C). Din acea suma, 11% a fost impartita intre Federali, decizia fiind aprobata de Adunarea Generala, din care face parte si Dumitru Dragomir. Din cei 7,5 milioane s-au impartit jucatorilor recompensele pentru calificare. Este vorba de 3,5 milioane care au fost dati fotbalistilor, un titular de drept precum Lobont, Mutu, Tamas, Marica sau Chivu incasand 115.000 de euro. Piturca a primit 220.000 de euro.