Josko Gvardiol a impresionat la Cupa Mondială din Qatar și a cucerit medalia de bronz alături de naționala Croației. Fundașul celor de la RB Leipzig s-a întors în țară și a petrecut împreună cu fanii din orașul natal al tatălui său.

Josko GvardiolFoto: Marcio Machado/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Josko Gvardiol s-a întors acasă într-un Fiat Punto

Cotat de Transfermarkt la 60 de milioane de euro și dorit de cele mai mari cluburi din lume, Gvardiol a ajuns în Novigrad într-un Fiat Punto vechi de 15 ani.

„M-am născut în Zagreb, dar Novigrad este a doua mea casă! Nu toți suntem conștienți de ceea ce am realizat în fotbal, mai ales cei care am jucat pentru prima oară la Cupa Mondială, ne va mai lua câteva zile să înțelegem ce rezultat am obținut de fapt. Nu e ca în 2018 (n.r. când Croația a cucerit argintul), dar cu siguranță e frumos să te întorci acasă cu o medalie” - Josko Gvardiol, citat de Vecernji.

Chiar dacă localnicii din Novigrad nu au fost surprinși de apariția lui Josko (acesta fiind cunoscut pentru modestia sa), internauții au avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorului în vârstă de 20 de ani: „Îmi place băiatul ăsta din ce în ce mai mult” / „Am aceeași mașină ca și Gvardiol” / „A devenit Josko noul băiat umil preferat?”.