Cristiano Ronaldo nu are nicio intenție să se retragă din fotbalul internațional, după eliminarea Portugaliei de la CM 2022 din Qatar și este hotărât să își recâștige locul de titular pentru a ajunge la Euro 2024.

Cristiano RonaldoFoto: Marcio Machado/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cristiano Ronaldo, la 39 de ani la Euro 2024

Fanii portughezi credeau că este ultima dată când îl vor vedea pe scena internațională pe multiplul câștigător al Balonului de Aur, scrie Daily Mail.

Conform CM Journal, Ronaldo își dorește să continue și deja țintește următorul turneu final – Campionatul European 2024 din Germania.

CR7 și-a pierdut postul de titular în selecționata Portugaliei în ultimele meciuri ale echipei sale din Qatar, dar speră să fie pe teren la vârsta de 39 de ani. Intenția sa este confirmată de mesajul postat duminică pe rețelele de socializare, când a precizat că nu va întoarce niciodată spatele colegilor și țării sale.

Cristiano Ronaldo mai are nevoie de o singură apariție pentru a devein jucătorul cu cele mai multe selecții din fotbalul internațional. Intrat de pe bancă în partida contra Marocului, acesta a bifat cea de-a 196-a apariție în tricoul primei reprezentative, egalându-l pe Badr Al-Mutawa din Kuweit.

Dacă va ajunge la Euro 2024, fostul jucător al lui Manchester United va bifa cel de-al șaselea Campionat European, la 20 de ani de la primul, când a ajuns cu Portugalia în finala pierdută în fața Greciei.