Dupa scandalul in care a fost implicat, Tiger Woods a acordat primul sau interviu, pentru postul de televiziune american ESPN. Numarul 1 mondial, jucatorul de golf a vorbit despre problemele lui, dar si despre emotiile pe care le are inainte de revenirea in circuitul profesionist.

Aventurile amoroase ale lui Tiger Woods au fost facute publice in noiembrie 2009, iar scandalul iscat l-a fortat pe sportiv sa se retraga temporar din competitii. "Am trait intr-o minciuna si am facut foarte multe lucruri care au ranit pe multi. Tot ceea ce s-a intamplat in seara aceea e scris in raportul Politiei. Restul e intre Elin si mine, iar acestea sunt lucruri private", a declarat Woods in interviul pentru ESPN.

A renuntat la valorile sale funamentale si, dupa ce a realizat ca a devenit un alt om a cerut ajutor specializat: "Nu am urmat un tratament de dependenta pana atunci deoarece nu stiam ca sunt intr-o stare atat de rea. Acum, dupa tratament, dupa ce am stat internat 45 de zile, simt ca imi revin", a declarat jucatorul, refuzand insa sa spuna si motivul internarii sale: "Acesta este un lucru privat. Dar pot spune ca era foarte greu sa ma privesc pe mine insumi dintr-o perspectiva in care nimeni nu vrea sa se vada".

"Trecand peste negare si rationalizare, incepi sa descoperi cine esti cu adevarat si acest lucru poate fi cu adevarat urat. Dar cand te confrunti cu problemele si incepi sa treci peste, sa traiesti cu ele, te simti puternic. Niciodata n-am mai simtit acest tip de forta", a adaugat sportivul. "Am ranit foarte multa lume, nu doar pe nevasta mea. Prietenii, colegii, publicul, copiii care ma urmareau. Erau foarte multi oameni care credeau ca sunt diferit, iar actiunile mele au aratat ca nu e deloc asa. De aceea a trebuit sa imi cer scuze. Imi parea rau de ceea ce am facut".

Jucatorul de golf numarul 1 a mentionat ca are emotii inaintea revenirii in circuitul profesionist deoarece nu stie cum va fi primit de fani: "Sincer, sunt putin nelinistit in legatura cu intoarcerea mea in competitii. Ar fi frumos sa aud cateva aplauze din cand in cand".