Lance Armstrong a reactionat furios dupa ce realizatorul unei emisiuni radio de la ESPN a criticat ciclistii din Washington, indemnandu-i pe motociclisti "sa dea peste ei" deoarece strazile sunt pentru automobile. "E un idiot", a fost replica lui Armstrong, septuplul castigator al Turului Frantei.

In emisiunea sa de la radio ESPN, Tony Kornheiser discuta despre propunerea construirii unei noi piste de ciclisti in Washington si, deranjat de prezenta cicliclistilor pe sosea a mentionat: "Ultima data cand am verificat, strazile au fost facute pentru automobile. Vom fi dominati ca in Beijing de sute de mii de biciclisti". Omul de radio nu s-a oprit aici si a criticat vestimentatia ciclistilor: "Toti au.. Dumnezeule...sticlute cu apa in spate, poarta castile acelea stupide si pantalonii stralucitori". Kornheiser a continuat cu un indemn pentru motociclisti: "Dati peste ei".

"Eu nu merg cu masina pe trotuar pentru ca inteleg ca nu este facut pentru masina mea. De ce acesti oameni cred ca soselele sunt construite pentru biciclete? Te provoaca sa ii darami", a adaugat realizatorul radio, care a revenit recent la radio, dupa ce a fost suspendat pentru critici la adresa vestimentatiei unei colege.

Lance Armstrong a reactionat imediat pe pagina sa de Twitter: "Dezgustator, ignorant si prostesc", numindu-l pe Kornheiser "a complete f-ing idiot", dupa care le-a sugerat fanilor lui sa scrie plangeri catre ESPN.