Castigator de sapte ori al Turului Ciclist al Frantei, Lance Armstrong a precizat pentru publicatia El Pais ca ii va fi foarte greu sa triumfe inca o data in prestigioasa competitie. "Alberto (nr. Contador) este tanar, are 27 de ani, iar in plus este mai bun de la un sezon la altul. Va fi foarte greu sa-l bat", a declarat Texanul, citat de AFP.

"Va fi foarte greu sa-l bat pe Contador. Eu am 38 de ani, iar Alberto are 27, iar in plus este din ce in ce mai bun de la un sezon la altul. Stiu asta, lumea stie, la fel si el. Am sanse destul de mici sa castig Turul Frantei", a declarat Lance pentru El Pais, citat de AFP.

Armstrong si Contador au fost coechipieri in 2009, cei doi facand parte din echipa Astana, cea care a triumfat in Turul Frantei. Americanul a ales sa alerge in 2010 la team-ul RadioShack, alaturi de care va lua parte la cea mai importanta competitie ciclista din lume.

Lance a incheiat pe locul sapte Turul Ciclist al Murciei - in acest weekend- (in Spania), competitia fiind castigata de cehul Frantisek Rabon. In alta ordine de idei, Armstrong a mai spus ca este mult mai in forma decat in 2009, atunci cand a incheiat Tour de France pe locul trei.