Steven Williams, cel care ii cara crosele lui Tiger Woods de peste 10 ani de zile, are o avere de aproximativ 20 de milioane de dolari, informeaza jurnalistii spanioli de la AS. Impresionanta suma este una pe masura valorii lui Woods, celebrul sau partener.

Neozeelandezul in varsta de 46 de ani a mai lucrat de-a lungul anilor si cu alti jucatori de golf, Greg Norman si Raymond Floyd, iar din anul 1999 a lucrat numai alaturi de Woods.

Tiger si Steven au adunat impreuna 129 de victorii in ultimul deceniu, Williams incasand in medie aproximativ doua milioane de euro pe an din premii (aici se adauga si veniturile din contractele publicitare). Caddy (asa cum se numeste cel care cara crosele) este un bun cunoscator al terenului, acesta studiindu-l pentru partenerul sau. De asemenea, tot un Caddy este cel care analizeaza si previziunile meteorologice si tot ceea ce tine de partida in sine, acesta fiind un adevarat consilier al jucatorului.

In 2008, Steven Williams si-a permis luxul de a dona un milion de euro unei organizatii care lupta impotriva cancerului.