Alejandro Berrio, William Joppy si Librado Andrado au incercat, dar n-au reusit. Sambata dimineata, Fulgencio Zuniga vrea sa-i ia centura IBF la categoria mijlocie romanului Lucian Bute. Galateanul e pregatit fizic si psihic pentru un meci de 12 runde, in timpul caruia vrea sa-i ofere adversarului o lectie de box.

"Ma concentrez pe meciul cu Zuniga. Centura e a mea. Eu sunt campionul. Vom vedea ce se va intampla, dar am incredere in mine. Ii voi da lui Zuniga o lectie de box", a declarat Bute, potrivit The Canadian Press.

Meciul se va desfasura la Bell Centre, in Montreal, iar publicul roman va putea urmari partida in direct, la postul de televiziune ProTV si va putea asculta partida comentata la Radio Romania Actualitati de la ora 5:10.

"Pare ca loveste tare cu ambele maini, dar la nivelul vitezei cred ca e la acelasi nivel cu Andrade. Suntem pregatiti pentru 12 runde. Am venit aici sa castig lupta. Daca voi castiga fiecare runda si sa inving prin decizie unanima. Dar daca simt ca-l pot dobori inainte de gongul final, o voi face fara a ezita", a adaugat galateanul la cantarul oficial, potrivit fightnews.ca.

Lucian Bute a castigat titlul mondial in 2007, cand l-a invins pe australianul Sakio Bika.