CSM București a terminat la egalitate partida disputată joi în fața Dunării Brăila, scor 35-35 (19-15), prima remiză pentru „tigroaice” din acest sezon al Ligii Naționale de handbal feminin.

Cristina NeaguFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

CSM București – Dunărea Brăila 35-35 (19-15) în Liga Florilor

Cu o singură înfrângere în acest sezon din Liga Națională de handbal feminin, CSM București a înregistrat și prima remiză în etapa cu numărul 20, în fața semifinalistei European League,

Dunărea Brăila. După o primă repriză controlată de CSM, elevele lui Adi Vasile au intrat la pauză cu un avantaj de patru goluri (19-15).

Partea secundă a aparținut brăilencelor, care au recuperat deficitul care ajunsese la șapte reușite. În ultimele minute, Dunărea a marcat șase goluri consecutive.

Pentru CSM București, principalele marcatoare au fost Cristina Neagu (9 goluri), Ingstad (7) și Gutierrez (5), în timp ce pentru Brăila au punctat Rocha (9), Araujo (6) și Gonzalez (5).

Cu șase etape înaintea finalului de sezon, CSM București este lider detașat cu 55 de puncte, cu șapte mai mult decât următoarea clasată, Rapid București.

Campioana en-titre a României este calificată și în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, unde va întâlni în dublă manșă franțuzoaicele de la Metz.