​Proaspăt campion la World Open 2024, Judd Trump a arătat și împotriva lui Ronnie O'Sullivan că se află într-o formă foarte bună: a reușit contra liderului mondial un break maxim (147 de puncte).

Judd TrumpFoto: George Wood / PA Images / Profimedia

Conform express.co.uk, totul s-a întâmplat cu ocazia unui meci demonstrativ care a avut loc la Hong Kong, în cadrul All-Star Challenge.

În vârstă de 34 de ani, cel supranumit „Asul din pachet” a reușit breakul maxim contra lui O'Sullivan.

Este pentru a noua oară în carieră când Judd reușește breakul de 147 de puncte. Nu este însă prima dată când Trump bifează această performanță contra lui Ronnie: există precedentul din finala Champion of Champions, ediția din 2022.

Unii dintre fanii prezenți la eveniment s-au declarat nemulțumiți de atitudinea lui Ronnie după reușita specială a adversarului său: nu l-a felicitat și nici nu s-a ridicat de pe scaun după ce Judd a închis masa.

În plus, cei prezenți au mai avut de comentat și pe marginea prețurilor biletelor: între 140 și 342 de lire sterline.

Clasamentul breakurilor maxime reușite în competițiile oficiale este condus de Ronnie O'Sullivan: 15 (cel mai recent bifat în 2018).

1 Ronnie O'Sullivan 15

2 John Higgins 13

3 Stephen Hendry 11

4 Stuart Bingham 9

5 Judd Trump / Shaun Murphy 8 etc.

  • După victoria din weekend, Trump a ajuns la cinci titluri de clasament câștigate în acest sezon: Openul Angliei, Wuhan Open, Openul Irlandei de Nord, Mastersul Germaniei, iar acum World Open.
  • În vârstă de 34 de ani, Judd Trump are în palmares un titlu de campion mondial, cel cucerit la ediția din 2019.

Săptămâna viitoare O'Sullivan și Trump vor putea fi văzuți la Tour Championship. Competiția va avea loc în perioada 1-7 aprilie, în „Manchester Central” și are premii totale în valoare de £500,000.