Grace Zaadi Deuna se va despărți de CSM București, campioana României, handbalista urmând să evolueze din vara lui 2024 pentru Krim Ljubljana. Contractul este unul valabil pentru două sezoane.

Grace Zaadi DeunaFoto: Gonzales Photo/Morten Kjaer / imago sportfotodienst / Profimedia

Handbalista a sosit la CSM București în 2022, iar alături de naționala Franței a câștigat în urmă cu doar câteva săptămâni titlul mondial.

Grace Zaadi Deuna va pleca de la CSM București la Krim Ljubljana

Anunţul transferului la Krim Ljubljana a fost făcut, vineri, de clubul sloven. Zaadi a semnat un contract valabil până în 2026.

Grace Zaadi Deuna are 30 de ani şi joacă pe postul de centru. A câştigat de 8 ori titlul în Franţa, iar cu echipa naţională a bifat tripla de aur la nivel mondial: Jocurile Olimpice (2020), Campionatul Mondial (2017, 2023) şi Campionatul European (2018), transmite News.ro.

La nivel de club a mai evoluat la Paris 92, Metz Handball şi Rostov-Don, iar la CSM Bucureşti joacă din 2022, interval în care a devenit campioană naţională şi câştigătoare a Cupei României, respectiv a Supercupei.

Deţine şi distincţii onorabile din partea statului francez: Cavaler al Ordinului Naţional de Merit şi Cavaler al Legiunii de Onoare.