Înaintea începerii noului sezon competițional, clubul de handbal CSM București a prezentat noua emblemă care se va regăsi pe echipamentele echipei.

CSM BucurestiFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

CSM București și-a prezentat noua emblemă

Echipa de handbal feminin a clubului CSM București a avut un sezon fantastic, reușind să câștige titlul și Cupa României. Totodată, formația pregătită de Adrian Vasile a ajuns și până în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

La nivel de handbal masculin, performanțele nu au fost similare, echipa reușind să încheie Liga Zimbrilor doar pe poziția a 6-a. De asemenea, CSM nu a obținut nici măcar o clasare pe podium în Cupa României, fiind învinsă în duelul pentru locul 3 de Suceava.

Înainte de începerea noului sezon competițional, conducerea a prezentat prin intermediul unui comunicat de presă noua emblemă a clubului, explicând și ce reprezintă.

„CSM București are plăcerea să vă prezinte versiunea actualizată a emblemei clubului. Noul design, modern și dinamic, reflectă ambiția noastră incontestabilă de a ne depăși constant performanțele și de a ne îndrepta mereu spre vârfurile ierarhiilor, poate chiar mai departe, spre stele.

Elementul central al emblemei noastre rămân stelele - simboluri încărcate de semnificații profunde ce ne-au definit identitatea și până acum.

Aceste stele reflectă, în primul rând, tradiția și istoria bogată în realizări a clubului nostru, simbolizând performanțele remarcabile, precum și succesele noastre notabile de până acum.

În același timp, stelele reflectă aspirațiile noastre înalte, ambiția noastră constantă de a ne depăși limitele și de a ne strădui să atingem tot ce este mai bun.

În plus, stelele simbolizează și dedicarea noastră pentru formarea și cultivarea de noi talente. CSM București este un loc unde se nasc și cresc "stele" – sportive și sportivi talentați care își ating potențialul maxim prin muncă, dedicare, spirit competitiv și sprijinul neîncetat al antrenorilor și profesioniștilor din cadrul clubului nostru.

Prin păstrarea stelelor la inima emblemei noastre reînnoite, continuăm deci să onorăm trecutul, să ne exprimăm ambițiile și să ne reafirmăm dedicarea pentru viitor. Aceasta, într-un design modern care reflectă spiritul nostru dinamic și inovator.

Această emblemă actualizată este o reafirmare a misiunii noastre și a angajamentului nostru de a performa la cel mai înalt nivel. Stelele din centrul ei reflectă nu numai trecutul nostru strălucitor, dar și viitorul strălucitor pe care îl vedem pentru CSM București.

Ne mândrim cu această nouă emblemă, așa cum ne mândrim cu fiecare sportiv care poartă culorile clubului nostru.” - a declarat Iulian Pîslaru, directorul general al CSM București.