MAGNUM a reușit să-și croiască un drum de succes în domeniul jocurilor de noroc și să devină cea mai serioasă dintre investitorii autohtoni pe piața națională de gambling.

Cel mai bun partener din industria de gamblingFoto: Magnumbet

Compania pune pe primul loc o ofertă imbatabilă de divertisment pur pentru jucător și propune pieței de profil servicii oneste la cel mai înalt nivel pentru clienții care participă la toate tipurile de joc operate (pariuri sportive, slot-machine, ori jocurile on-line). Astfel, compania se situează printre primele opțiuni din zona de landbased.

Pentru a menține standardele cu care și-a obișnuit clienții, tânăra echipă managerială se află într-o permanentă căutare și se preocupă de introducerea a noi tehnologii, upgradarea sistemelor existente și identificarea de noi oportunități. Cele trei direcții, deja consacrate, fac din companie un competitor de calibru, în piața de jocuri de noroc, atât landbased cât și online.

O primă direcție constă în cea mai de succes ofertă de parteneriat din domeniul pariurilor sportive, care are ca pilon principal terminale de pariere noi și performante, punând la dispoziția celor interesați parteneriate profitabile, suport tehnic, logistic, juridic și de management. Într-un cuvânt, toate instrumentele care permit o dezvoltare armonioasă și solidă a afacerilor pentru toate părțile implicate.

Compania, premiantă în 2022

Prin cotele oferite, MAGNUMBET se poziționează în topul pieței de profil din țara noastră. Fiind considerată cea mai de succes ofertă de parteneriat pentru industria de profil, „Perla coroanei” MAGNUMBET, premiată anul precedent la secțiunea „Cea mai bună ofertă de parteneriat de colaborare în domeniul jocurilor de noroc în 2022”, a reușit extinderea la nivel național și va dezvolta pe mai departe oportunități de afaceri pentru cei interesați, punând în valoare expertiza, bunul simț și principiile consacrate de concurența loială în piața de divertisment națională.

Cea de a doua direcție sunt sălile dedicate sub marca MAGNUM, care fac parte din locațiile specializate de top din piață, oferă servicii de înaltă ținută jucătorilor pasionați și celor care doresc momente autentice de relaxare, prin atmosfera creată special pentru a permite clienților să se simtă efectiv răsfățați. Mijloacele de joc de ultimă generație puse la dispoziție de operator, urmate de Jackpot-urile atractive care se acordă cu generozitate celor perseverenți și norocoși, oferă jucătorilor o experiență unică.

Cea de a treia direcție pe care echipa de conducere, personalul operațional în cooperare cu programatorii români au dezvoltat-o, este platforma de jocuri care oferă clienților o combinație inspirată între o agenție de pariuri sportive online și un cazino virtual, ambele fiind integrate într-un sistem securizat de ultimă generație. Oferta de pariere MAGNUMBET include pariuri sportive, pariuri LIVE, pariuri loterii internaționale, pariuri virtuale și multe alte tipuri de pariuri.

Totodată, la MAGNUMBET, pasionații jocurilor de cazino online beneficiază de o ofertă excelentă la depunere, cu sute de rotiri și bonusuri consistente. Fidelitatea clienților este răsplătită bineînțeles, prin bonusuri generoase periodice cu o frecvență zilnică, săptămânală și lunară.

Marketing-ul a permis utilizarea de tombole promoționale cu premii consistente care au generat mulțumirile jucătorilor, exprimate cu fiecare ocazie, iar numărul mare de participanți, confirmă încă o dată, dacă mai era nevoie, poziția de top în care se află compania MAGNUM în acest moment.