Matt Walls a avut parte de un incident grav în timpul Jocurilor Commonwealthului, duminică, la Londra, ciclistul englez ajungând cu bicicleta în tribună, printre spectatori.

Matt Walls a intrat cu bicicleta in spectatori la Jocurile CommonwealthuluiFoto: John Walton / PA Images / Profimedia

În timpul cursei de scratch care se desfăşura duminică, pe Lee Valley VeloPark, Walls a fost implicat într-un accident teribil.

În vârstă de 24 de ani, campionul olimpic de la Tokyo (în proba de Omnium) a fost propulsat în afara pistei după un contact cu un grup de ciclişti căzuţi şi a intrat cu bicicleta în tribună, printre spectatori.

Matt Walls s-a accidentat şi a fost tratat chiar la locul impactului timp de mai bine de o jumătate de oră, fiind apoi transportat la spital pentru verificări.

„Matt este conștient și vorbește. A fost dus la spital pentru a i se acorda îngrijirea medicală de care are nevoie”, a spus un purtător de cuvânt al naționalei Angliei.

Alţi doi ciclişti participanţi la cursă, Matt Bostock (Insula Man) şi Derek Gee (Canada), au fost duşi la spital pentru teste.

Şi câţiva spectatori au fost afectaţi de impact, iar unul dintre ei a fost transportat la spital într-un cărucior cu rotile. În incident au fost implicaţi opt ciclişti, scrie News.ro.