Cristina Neagu a fost amendată de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Handbal, după ce a scris pe pagina personală de Facebook că unele rezultate sunt dinainte cunoscute în liga națională feminină.

Gheorghe Tadici si Cristina NeaguFoto: Colaj JACQUES DEMARTHON / AFP / Profimedia si Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cristina Neagu, amendată cu 1000 de lei

Într-o postare pe Facebook, Cristina Neagu a spus că HC Zalău, grupare unde antrenează Gheorghe Tadici, nu ar fi jucat cu aceeași ambiție contra Rapidului, contracandidata CSM-ului la titlul național (giuleștenele au câștigat titlul de campioane ale României).

Vedeta naționalei României ar fi lăsat să se înțeleagă că rezultatul unor meciuri de la Zalău ar fi cunoscut dinainte.

Comisia de Disciplină din cadrul FRH a amendat-o pe Neagu cu 1000 de lei, după cum informează siteul oficial al Federației.

Gheorghe Tadici a scăpat fără amendă după ce i-a răspuns dur Cristinei Neagu

La scurt timp după declarația Cristinei Neagu, fostul selecționer Gheorghe Tadici a avut un răspuns dur pentru vedeta naționalei României, interviul fiind făcut pentru Gazeta Sporturilor.

„Mi-ar conveni şi mie să câştig un miliard pe lună, pentru două-trei ore de muncă pe zi. Şi restul păcăleală!

Care sunt rezultatele obţinute de CSM Bucureşti de când a venit Neagu?

Dacă pentru Cupa României şi campionat e nevoie de aproape 4 milioane de euro buget... Astăzi, pe ce vorbim acum, au buget de 8 ori mai mare decât noi şi au nevoie de ajutor pentru a câştiga. E lamentabil", a fost declarația pentru care Tadici a fost iertat de o amendă.