Bernadette Szocs şi Rareş Şipoş au câştigat, duminică, titlurile în probele de simplu ale Campionatului Naţional de tenis de masă, găzduit de Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Bucureşti.

Bernadette Szocs, campioana nationala la tenis de masaFoto: Facebook/ Federatia Romana de Tenis de Masa

La feminin, Bernadette Szocs (CSA Steaua București) a învins-o în finală pe Adina Diaconu (CSM Slatina), cu 4-2.

Medaliile de bronz au fost obţinute de Elizabeta Samara (CSA Steaua Bucureşti), învinsă în semifinale de Diaconu cu 4-1, şi de Andreea Dragoman (CSA Steaua Bucureşti), întrecută de Szocs cu 4-1 în penultimul act.

Rareş Şipoş (SCM Gloria Buzău) l-a învins în finala masculină pe Hunor Szocs (CSA Steaua Bucureşti) cu 4-2. Ovidiu Ionescu (SCM Gloria Buzău) şi Cristian Pletea (CS TT Top Star Constanţa) au cucerit medaliile de bronz. Ionescu a fost învins în semifinale de Szocs cu 4-3, iar Pletea a pierdut în faţa lui Şipoş cu 2-4.

La dublu mixt, Darius Movileanu şi Bernadette Szocs au trecut în finală de cuplul Andrei Istrate/Elizabeta Samara cu 3-0. Medaliile de bronz au revenit perechilor Iulian Chiriţă/Bianca Mei-Roşu şi Hunor Szocs/Andreea Dragoman. În semifinale, Istrate şi Samara au trecut cu 3-0 de cuplul Chiriţă/Mei-Roşu, iar Movileanu şi Berndette Szocs au dispus de Hunor Szocs/Andreea Dragoman cu 3-2, scrie Agerpres.