​Simone Biles, multiplă campioană mondială şi olimpică la gimnastică artistică, a anunţat marți, pe reţelele de socializare, că s-a logodit cu jucătorul de fotbal american Jonathan Owens, informează CNN.

Simone Biles si Jonathan OwensFoto: Twitter

"M-am trezit o logodnică", a scris sportiva de 24 de ani, pe Twitter, alături de câteva fotografii cu Owens şi de cererea în căsătorie făcută de acesta: "Abia aştept să-mi petrec pentru totdeauna viaţa cu tine, eşti tot ce am visat şi mai mult! Hai să ne căsătorim!"

Ea a distribuit mai multe fotografii într-o postare, inclusiv un videoclip cu inelul de logodnă.

"Cel mai uşor da", a scris Biles pe contul ei de Instagram.

Gimnasta şi fotbalistul echipei Houston Texans s-au întâlnit pe internet chiar înainte de declanşarea pandemiei, scrie News.ro.

Owens a declarat pentru Texas Monthly, în ianuarie 2021, că izolarea care a amânat evenimentele sportive le-a asigurat timpul pentru a se cunoaşte mai bine.

"A fost unul dintre puţinele momente din viaţa ei în care totul a fost închis şi nu a putut face nimic. Aşa că am folosit perioada pentru a ne cunoaşte. A creat legătura noastră şi a făcut-o mai puternică. Acum sunt atât de recunoscător", a spus Owens, în vârstă de 26 de ani.