​Robert Glinţă s-a bucurat din plin de participarea la Jocurile Olimpice. Înotătorul în vârstă de 24 de ani a afirmat că va preţui pentru tot restul vieţii experiența trăită la Tokyo.

Robert GlintaFoto: François-Xavier MARIT / AFP / Profimedia

"Pentru mine s-a încheiat cea de-a doua Olimpiadă. O experienţă cu adevărat minunată şi spectaculoasă pe care o voi preţui enorm pentru tot restul vieţii!

Multe felicitări câştigătorilor, dar şi fiecărui sportiv care a depus un efort extraordinar necesar dorinţei de a face performanţă la cel mai înalt nivel posibil şi de a fi prezent la cea mai mare competiţie sportivă.

Experienţa acumulată este uriaşă şi am spus-o o dată, o voi spune din nou. Sigur că victoria este minunată şi întotdeauna reprezintă scopul, dar ceea ce cred eu că este foarte valoros, este persoana care devenim în procesul de atingere a obiectivelor noastre.

Toate aceste experienţe, suişuri şi coborâşuri, victorii şi lecţii, ne formează în ceea ce valorează mai mult decât doar rezultatul final. Sunt cu adevărat recunoscător pentru susţinerea tuturor şi vă spun cel mai mare MULŢUMESC!", a scris Glinţă pe Facebook.

La Tokyo, Robert Glinţă a ocupat locul 8 la 100 metri spate şi nu a reuşit calificarea în semifinale la 200 metri spate.