Marian Drăgulescu este la Tokyo în prezent, unde participă la a cincea Olimpiadă din carieră. Într-un filmuleț postat pe Facebook, gimnastul a ”făcut pe vloggerul” și a prezentat oferta de mic dejun la competiția din Japonia.

Micul dejun al lui Marian Dragulescu la TokyoFoto: Captura Facebook

Marian Drăgulescu se află la ultima sa Olimpiadă, la Tokyo, și vrea să profite la maxim de experiență. Într-un filmuleț postat pe Facebook, gimnastul a prezentat care sunt alternativele la micul dejun de la Tokyo.

Din prima trebuie spus că regulile sunt foarte stricte. La fiecare masă există panouri despărțitoare, iar sportivii trebuie să poarte mănuși când le este pusă pe tavă mâncarea.

Marian Drăgulescu nu a fost foarte încântat de cârnați, dar a lăudat brânza, ouăle fierte și castaveții. Sportivul a mai prezentat și restul alternativelor și a promis că va reveni și cu alte filmulețe de la prânz sau cină.

Ajuns la 40 de ani, Marian Drăgulescu a mai participat la Olimpiadele din 2000, 2004, 2008 şi 2016. Este unul dintre cei mai titrați sportivi români, având trei medalii olimpice și 16 medalii de aur la competițiile europene sau mondiale.​