Fostul ministru PSD al Finanțelor Eugen Orlando Teodorovici a devenit trezorier în noua echipă de la conducerea Federației Române de Rugby.

HotNews.roFoto: Hotnews

Federația Română de Rugby a anunțat că a avut loc Adunarea Generală pentru alegerea conducerii pe următorii patru ani. Alături de președintele Alin Petrache și de cei trei vicepreședinți, este și Eugen Teodorovici, trezorier.

  • "Voi face echipă bună cu Alin Petrache, Bogdan Marinescu, Mircea Copaci și Anton Pisaroglu, Emilia Vizitiu, Ștefan Demci, Ciprian Popa, Neculai Nichitean, Marius Tincu, Cornel Negruț, Cornel Ghenea, Andrei Ioan Szemerjai, Florin Matei și Bogdan Muntean. Întotdeauna am promovat și susținut sportul românesc care ne-a făcut de atâtea ori să fim mândri că suntem români!
  • Rugby-ul este unul dintre campionii sportului românesc. Rămâne unul din sporturile care au creat caractere! Rămâne un motiv de mândrie prin rezultatele obținute de ai noștri - ca STEJARII - în competițiile cele mai importante", a scris pe Facebook Eugen Teodorovici.

El a declarat pentru Libertatea că funcția nu este remunerată, iar de la 1 martie pleacă din postul de auditor al Curții de Conturi pentru a se angaja într-o companie privată.