​Mai mulţi ciclişti ai echipei BORA - hansgrohe au fost implicaţi într-un accident cu o maşină, sâmbătă, în timpul unui antrenament efectuat în Italia, informează agenţia Belga.

HotNews.roFoto: Hotnews

Olandezul Wilco Kelderman şi germanul Rudiger Selig au suferit comoţii cerebrale, în timp ce germanul Andreas Schillinger aşteaptă rezultatele examenelor medicale, a precizat echipa, pe Twitter.

"Wilco Kelderman, Rudiger Selig şi Andreas Schillinger au fost transportaţi la spital, toţi sunt conştienţi”, a adăugat BORA - hansgrohe.

"Accident serios cu o maşină din grupul meu, toţi băieţii au căzut", a spus Ide Schelling pe Strava.

"Am un mic înger păzitor pe umăr, deoarece am fost unul dintre singurii care au decis să nu meargă o jumătate de oră în plus. Sper că toată lumea este în regulă", a mai scris ciclistul olandez.

Potrivit site-ului de specialitate Cyclingnews, şapte rutieri au fost implicaţi în accident. Pe lângă Kelderman, Selig şi Schillinger, mass-media citează numele lui Marcus Burghardt, Anton Palzer, Maximilian Schachmann şi Michael Schwarzmann, care au putut să se întoarcă la hotel.

"Ştiu doar că este implicată o maşină. De fapt, maşina i-a lovit, dar nu vă pot spune exact ce s-a întâmplat", a declarat un purtător de cuvânt al echipei pentru Cyclingnews.

Bora-Hansgrohe efectuează un stagiu de pregătire în nordul Italiei.