Carmencita Constantin a câştigat, luni, alegerile pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică, astfel că va conduce forul până în 2021.

Carmencita ConstantinFoto: FR Gimnastica / Emilia Nicolae

Pentru postul de preşedinte a candidat şi Ioan Suciu, transmite News.ro.

“Astăzi, în cadrul Adunării Generale Ordinare a Federaţiei Române de Gimnastică, reprezentanţii structurilor afiliate au votat noul Preşedinte FRG. La finalul numărării voturilor, Carmencita Constantin a fost desemnată câştigătoare şi, implicit, numită noul Preşedinte al Federaţiei. Prezentul mandat va fi valid până anul viitor, în 2021. Felicitări, Carmencita Constantin! Bun venit în echipă şi mult succes!”, a notat FR Gimnastică pe pagina oficială de Facebook.

Adunarea Generală s-a desfăşurat în aer liber, la sediul Federaţiei de Tir Sportiv.

Carmencita Constantin este fostă sportivă (gimnastică ritmică), fost antrenor, arbitru naţional şi internaţional şi membru în Comitetul Executiv FRG. Ea are o experienţă de 22 de ani în management şi ocupă funcţia de director general la General Electric. Timp de şapte ani, Constantin a fost reprezentant al României la Comisia Europeană pe probleme de energie, mediu, finanţări UE.

La începutul lunii decembrie 2019, Andreea Răducan a demisionat de la preşedinţia FRG, din cauza neînţelegerilor cu membrii Comitetului Executiv.