​Americanca Lindsey Vonn a căzut, marţi, după ce a acroşat o poartă, după numai 20 de secunde de la startul în proba de slalom super-uriaş din cadrul Campionatelor Mondiale de schi alpin de la Are (Suedia), ajungând la linia de sosire câteva minute mai târziu pe schiurile sale, informează AFP, potrivit Agerpres.

Cazatura suferita de Lindsey VonnFoto: Captura YouTube

Vonn, superstarul disciplinei şi laureată a 82 de curse în Cupa Mondială, un record la feminin, urmează să participe la proba de coborâre de duminică, ultima din carieră, după toate probabilităţile.

Momentul în care Lindsey Vonn cade:

''Regina'' schiului alpin a anunţat recent pe reţelele de socializare că va pune capăt carierei competiţionale după Mondialele de la Are (Suedia), care au debutat astăzi (marţi).

Vonn (34 de ani), accidentată în debutul actualului sezon competiţional, nu a reuşit să revină la nivelul pe care şi-l dorea din cauza durerilor pe care le-a acuzat.

Iniţial, Vonn, aflată la doar patru victorii de recordul legendarului suedez Ingemar Stenmark (86), spunea că nu se va retrage înainte de probele de la Lake Louise (Canada), programate în decembrie 2019.

S-ar putea să te mai intereseze și:

Schi alpin: Lindsey Vonn a anunţat că va pune capăt carierei competiţionale după Mondialele de la Are (Suedia)