​Patinoarul "Mihai Flamaropol" din Capitala a intrat, de miercuri, in stare de nefunctionalitate din cauza neplatii facturilor la energia electrica, informeaza Mediafax.

Patinoarul "Mihai Flamaropol"Foto: AGERPRES

"De azi (n.r. miercuri), patinoarul a intrat in stare de nefunctionalitate din cauza neplatii curentului electric. Patinoarul se afla in folosinta gratuita a Federatiei Romane de Hochei si nu a ANST-ului. Azi (n.r. miercuri) m-a sunat cineva de la clubul Sportul Studentesc ca nu poate intra pe gheata pentru ca patinoarul s-a inchis neavand curent electric", a declarat Carmen Tocala, Presedintele Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret (ANST), pentru Mediafax.

Vor un nou patinoar

"Modernizarea si reabilitarea unui patinoar costa foarte mult din cauza instalatiilor vechi. Decat sa inlocuiesti mai bine construiesti un nou patinoar. De aceea propunerea noastra ar fi sa construim un patinoar modern pe aceeasi locatie in niste costuri accesibile. Guvernul Romaniei este factorul decizional, sunt convinsa ca pana la sfarsitul mandatului vom rezolva si problema patinoarului din Capitala pentru competitii nationale si internationale", a completat Carmen Tocala.