Pugilistul Vladimir Kliciko nu a avut nicio problema in a-si pastra titlurile de campion mondial al greilor in versiunile IBF, WBO si WBA: sambata seara, la Dusseldorf, Vladimir l-a invins prin KO in repriza a 4-a pe francezul Jean-Marc Mormeck.

Vladimir Kliciko, peste MormeckFoto: Agerpres

"Sunt dezgustat, pentru ca nu ma facuse KO: m-a lovit, am cazut, m-a numarat, sunt de acord, dar eram lucid. Nu ma facuse Ko, meciul nu trebuia oprit. Nu poti opri un meci, doar pentru ca un pugilist cade la podea!", a spus Mormeck, imediat dupa meci, un boxeur despre care Vladimir a spus: "Am un mare respect pentru el, pentru ca a avut curajul sa accepte aceasta sansa pe care multi au refuzat-o".

La finalul intalnirii, fratele sau Vitali (campion mondial WBC) a anuntat ca isi va pune centura in lupta in fata britanicului David Haye. Vitali a facut declaratia intr-un interviu pentru RTL, lucru pe care Haye l-a consemnat intr-o postare pe contul sau de Twitter, cu adaugirea: "Let's get ready to rumble".

Haye a boxat in iulie anul trecut cu fratele lui Vitali, Vladimir, in fata caruia a pierdut titlul WBA. Luna trecuta, Haye a fost implicat intr-o altercatie, la conferinta de presa ce a urmat meciului castigat de Vitali in fata britanicului Derek Chisora: Haye s-a luat la bataie cu Chisora, incident care a fortat politia germana sa il interogheze pe Chisora timp de mai multe ore. Haye a scapat de intrebarile ofiterilor germani, pentru ca a plecat mult mai repede din tara. "As fi bucuros sa ajut autoritatile din Germania in orice investigatie doresc sa faca pe marginea incidentului cu Chisora", a transmis Haye, din Marea Britanie.

Vitali Kliciko nu a anuntat sambata nici data, nici locul meciului cu Haye.