Jean Bedard, presedintele InterBox, a discutat cu presa canadiana despre viitorul lui Lucian Bute, oficialul precizand ca nume importante precum Mikkel Kessler si Carl Froch il evita pe "Mister KO". "Andre Ward este un om de cuvant, a afirmat ca vrea ca urmatorul sau adversar sa fie Bute, iar noi stim ca isi respecta promisiunile", a completat Bedard. In data de 17 decembrie, Ward il va intalni pe Froch in finala SuperSix. In cazul in care americanul se va impune, sunt sanse mari ca in urmatorul meci acesta sa il intalneasca pe Lucian.

Lucian ButeFoto: HotNews.ro

"Kessler a venit la Montreal in martie, ca sa il vada pe Bute boxand cu Magee, asteptandu-se apoi la o confruntare cu romanul. Insa a ales sa boxeze cu Robert Stieglitz. Il respectam pe Stieglitz ca un campion mondial, dar el a pierdut de doua ori prin KO in fata unor boxeri pe care Lucian i-a facut KO (Alejandro Berrio si Librado Andrade). Kessler a spus ca nu ar paria pe Bute la meciul cu Johnson. Probabil a fost surprins de cat de usor a fost pentru Lucian impotriva lui Johnson. Froch a fost la fel de surprins de prestatia lui Lucian. Cu doua zile in urma spunea ca vrea sa unifice titlurile luptand cu Bute, iar acum zice altceva. Ma gandesc ca Froch are acum aceleasi sentimente pe care le-a avut Kessler in martie. Ei sunt in afacerea «evita cu orice pret un meci cu Lucian» si afacerea merge bine", a declarat Jean Bedard, informeaza boxingscene.com, conform Mediafax.

"Lucian si antrenorul Stephan Larouche i-au urmarit pe toti in ultimii ani. Am fost cu totii capabili sa vedem si sa citim printre randuri, iar dintre toti Andre Ward, care ar trebui sa il invinga cu usurinta pe Froch la 17 decembrie, este singurul cu datele necesare si este un om de cuvant. Andre este un campion olimpic si a avut o cariera foarte buna la profesionisti. CV-ul sau spune totul. Andre Ward a afirmat ca vrea ca urmatorul sau adversar sa fie Bute si simtim cu totii ca el este un om care isi respecta promisiunile si accepta toate provocarile. El nu se va razgandi ca Froch si Kessler", a adaugat Bedard.