Universitatea Craiova a învins duminică în deplasarea de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 3-1, în etapa cu numărul 5 din play-off-ul SuperLigii. Formația lui Costel Gâlcă a urcat pe locul secund al clasamentului.

Universitatea CraiovaFoto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia

Sepsi – Universitatea Craiova 1-3, în play-off-ul SuperLigii – Oltenii sunt la 11 puncte de FCSB

La primul meci pe banca tehnică a Universității Craiova, Costel Gâlcă a înregistrat o victorie importantă în lupta pentru ocuparea unui loc de cupe europene.

Denil Maldonado a deschis scorul pentru olteni în minutul 11, cu o execuție sub bara transversală, după un corner executat de Houri.

Un sfert de oră mai târziu, Universitatea și-a dublat avantajul prin Andrei Ivan, care a finalizat simplu o centrare din dreapta trimisă de Vlădoiu.

Sepsi a redus din diferență în finalul primei reprize, când Marius Ștefănescu a transformat lovitura de pedeapsă acordată după un henț comis în careu de Badelj.

Elevii lui Costel Gâlcă s-au desprins în minutul 68 prin golul lui Lyes Houri, la o minge ricoșată în interiorul careului, după șutul lui Baiaram.

Victoria duce Universitatea Craiova pe locul secund din play-off cu 34 de puncte, în timp ce Sepsi rămâne ultima, cu 27 de puncte.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Sepsi și Universitatea Craiova.

SuperLiga, etapa cu numărul 5 din play-off

Farul – CFR Cluj 5-1

FCSB – Rapid 2-2

Sepsi – Universitatea Craiova 1-3

Clasament play-off SuperLiga

1. FCSB – 45 puncte

2. Universitatea Craiova – 34 p

3. Farul – 32 p

4. CFR Cluj – 31 p

5. Rapid – 29 p

6. Sepsi – 27 p